Det lider mot tävling

Med allt fokus på teknikåttan ägnar vi nu också alla no-lektioner åt att bygga bollkastaren och för att framställa kommunikationskoden. Tillsammans har vi kommit långt och är nära på att bli klara med vårt byggprojekt. Nu återstår mest finslipning och provrundor, för de kan man inte få för många av. Gruppen och representanterna med uppgifterna rörande flaggkoden övar för fullt på att utföra själva språket på olika avstånd för att inga misstag ska begås. Alla sådana måste förebyggas för att vi ska få ett så bra resultat som möjligt.

Den här lektionen har bollkastargruppen börjat färdigställa kastaren medan kodgänget fortsatt med nötandet av stumkommunikationen. Det börjar se bra ut och våra kodansvariga förstår varandra som om mun och öron hade fått fram svaret på samma sätt som i vårt vardagliga tal.

Då och då gör vi checkar för att se vad de olika individerna respektive grupperna befinner sig i både tankar och den fysiska utveckling av uppgifterna så att alla har koll och får en tydlig chans att framföra sina idéer.

Med glada miner taggar vi nu rejält inför regionsfinalen med allt arbete vi lagt ner. Kom igen nu, 8B!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s