Full rulle i tekniksalen

Förberedelserna för finalen är i full gång och alla jobbar hårt och göra sitt bästa för att våran klass ska ha chansen att vinna.

Nu när uppgifterna blivit mer avancerade så bestämde vi oss för att vi behövde utveckla våran tidigare bollkastare, men även satsa på att bygga en ny, mer pricksäker och justerbar bollkastare. Anledningen till detta beslut var att våran tidigare bollkastare inte fungerade exakt som den skulle och missade papperskorgen många gånger under regionstävlingen. Den tidigare bollkastaren var även konstruerad för att träffa ett fast avstånd, och inte flera olika anstånd som den måste kunna göra med den nya uppgiften, där den ska kunna träffa krukor placerade olika långt från bollkastaren.

Signalsystemet behåller vi som det är, eftersom vi känner oss nöjda med hur den funkade under den tidigare tävlingen.

De som ska vara med och representera våran klass i frågesporterna sitter och pluggar hårt och förhör varandra i de olika NO ämnena + matte. Efter svårighetsökningen från första regionstävlingen till regionsfinalen insåg vi att de skulle behöva lägga ner mer tid än tänkt för att ha en chans att vinna, eftersom de andra klasserna själva vann sina regionstävlingar och kommer förmodligen vara hårda motståndare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s